Cateringservice
Har du inviteret gæster?
Lad Ginger stå for buffetmenuen
Vælg mellem vores tre selskabsmenuer længere nede på siden og indsend formularen i udfyldt stand. Ønsker du ændringer i menuen, kan vi og så tilpasse menuen efter dit ønske.
Minimumskrav pr. bestilling er 10 kuverter. Så skal vi nok sørge for udsøgte retter med masser af smag.
Har du særlige ønsker eller spørgsmål til menuen, bedes du skrive direkte til os på
info@ginger-takeaway.dk
Så kontakter vi dig.
Bestilling skal ske senest 4 dage før.
Er vi tættere på din ønskede dato, kan du skrive til os og vi vil forsøge at hjælpe.
Buffetmenuer
Premium buffet
189,-
Cauliflower pakora
Fritter af krydret kikærtedej med blomkål.
Aubergine-pickle-ginger-masala
Baby-auberginer marineret med pickle-krydderier og tilberedt i
letcremet pickle-ginger-masalasauce med sennepfrø, fennikkelfrø
og løgfrø. Vegansk.
Mushroom creamy curry
Champignoner i en krydret cremet masalasauce med kokosmælk. Rundes af med garam masala. Vegansk.
Chickpea pulao rice
Aromatiske sela-ris med kikærter.
Crisp salad
Sprøde strimler af hvidkål, rødkål, snittede gulerødder, rødløg og babyspinat vendt i husets
dressing.
Fuldkorns-naan
Friskbagt naan med grahamsmel toppet med løgfrø og sesam.
Mynte-chutney
Pureret mynte vendt i krydret yoghurtdip.
Mango-chutney
Krydret sød mango-chutney.
Deluxe Buffet
289,-
Samosa
Sprød samosa med fyld af kartofler, løg og ærter -
krydret med spidskommen og garam masala. Vegansk.
Chicken Tikka
Grillet kyllingebryst i mindre stykker marineret med citron, ingefær og
tikka-krydderier. Serveres med lynstegte
peberfrugter, løg, hvidkålstrimler, citronskiver og en mild sauce.
Butter lamb
Tandoorimarinerede stegte stykker af lammenakke vendt i en cremet
rund mandel-masalasauce toppet med mandler, kokos og jumborosiner.
Tadka dahl
Linsecurry af mungbønner og røde linser krydret med brunet hvidløg i smør. Vegansk variant muligt.
White salad
Frisk mynte, hvidkål, blomkål og løg vendt i en sursød mango-dressing.
Fuldkorns-naan
Friskbagt naan med grahamsmel toppet med løgfrø og sesam.
Pulaao-rice
Aromatiske sela-ris med frisk mynte og citronskiver.
Raita
Letkrydret kold yoghurtsovs med agurker, tomater, løg, kartofler
Mango chutney
Sød mango chutney.
Eksklusiv Buffet
349,-
Aubergine pakora
Auberginebøffer vendt i krydret kikærtedej og stegt. Vegansk.
Samosa
Sprød samosa med fyld af kartofler, løg og ærter - krydret med spidskommen og garam masala. Vegansk.
Lamb karahi
Wok-ret af udbenede lammestykker af skank lynstegt i intens krydret
tomat-masala med spidskommen, ingefær, hvidløg, garam masala,
letsprøde peberfrugter og løg.
Butter chicken
Tandoorimarinerede stegte kyllingestykker vendt i en cremet
rund mandel-masalasauce toppet med mandler, kokos og rosiner.
Palak paneer
Hjemmelavet mild friskost - paneer - vendt i cremet masalacurry med spinat og tørrede bukkehornsblade - toppet med friske ingefærstave. Vegetarisk.
Chaat
Kikærter, kartofler og løg vendt i cremet yoghurt krydret med sød tamarind-dressing, stødt kommen og chaat-krydderi. Vegetarisk.
Fuldkorns-naan
Friskbagt naan med grahamsmel toppet med løgfrø og sesam.
Pulaao-ris
Aromatiske sela-ris med tørrede dadler og spidskommenfrø. Vegetarisk.
Tamarind-chutney
Sød chutney af tamarind-frugt med en skarp syrlig strejf.
Mynte-chutney
Pureret mynte vendt i krydret yoghurt-dip.