Cateringservice 

Har du inviteret gæster?

Lad Ginger stå for buffetmenuen 

Vælg mellem vores tre selskabsmenuer længere nede på siden og indsend formularen i udfyldt stand. Ønsker du ændringer i menuen, kan vi og så tilpasse menuen efter dit ønske. 

Minimumskrav pr. bestilling er 10 kuverter. Så skal vi nok sørge for udsøgte retter med masser af smag.

Har du særlige ønsker eller spørgsmål til menuen, bedes du skrive direkte til os på
info@ginger-takeaway.dk

Så kontakter vi dig. 

Bestilling skal ske senest 4 dage før. 

Er vi tættere på din ønskede dato, kan du skrive til os og vi vil forsøge at hjælpe. 

Buffetmenuer


Premium buffet

189,-

Cauliflower pakora

Fritter af krydret kikærtedej med blomkål.

Aubergine-pickle-ginger-masala

Baby-auberginer marineret med pickle-krydderier og tilberedt i letcremet pickle-ginger-masalasauce med sennepfrø, fennikkelfrø og løgfrø. Vegansk.

Mushroom creamy curry

Champignoner i en krydret cremet masalasauce med kokosmælk. Rundes af med garam masala. Vegansk.

Chickpea pulao rice  

Aromatiske sela-ris med kikærter.

Crisp salad 

Sprøde strimler af hvidkål, rødkål, snittede gulerødder, rødløg og babyspinat vendt i husets dressing. 

Fuldkorns-naan

Friskbagt naan med grahamsmel toppet med løgfrø og sesam.

Mynte-chutney 

Pureret mynte vendt i krydret yoghurtdip.

Mango-chutney

Krydret sød mango-chutney.

Deluxe Buffet
289,-

Samosa

Sprød samosa med fyld af kartofler, løg og ærter - krydret med spidskommen og garam masala. Vegansk.

Chicken Tikka

Grillet kyllingebryst i mindre stykker marineret med citron, ingefær og tikka-krydderier. Serveres med lynstegte peberfrugter, løg, hvidkålstrimler, citronskiver og en mild sauce. 

Butter lamb

Tandoorimarinerede stegte stykker af lammenakke vendt i en cremet rund mandel-masalasauce toppet med mandler, kokos og jumborosiner.

Tadka dahl

Linsecurry af mungbønner og røde linser krydret med brunet hvidløg i smør. Vegansk variant muligt.

White salad

Frisk mynte, hvidkål, blomkål og løg vendt i en sursød mango-dressing. 

Fuldkorns-naan

Friskbagt naan med grahamsmel toppet med løgfrø og sesam.  

Pulaao-rice

Aromatiske sela-ris med frisk mynte og citronskiver.

Raita

Letkrydret kold yoghurtsovs med agurker, tomater, løg, kartofler  

Mango chutney

Sød mango chutney.

Eksklusiv Buffet
349,-

Aubergine pakora

Auberginebøffer vendt i krydret kikærtedej og stegt. Vegansk.

Samosa

Sprød samosa med fyld af kartofler, løg og ærter - krydret med spidskommen og garam masala. Vegansk.

Lamb karahi

Wok-ret af udbenede lammestykker af skank lynstegt i intens krydret tomat-masala med spidskommen, ingefær, hvidløg, garam masala, letsprøde peberfrugter og løg.

Butter chicken

Tandoorimarinerede stegte kyllingestykker vendt i en cremet rund mandel-masalasauce toppet med mandler, kokos og rosiner.

Palak paneer

Hjemmelavet mild friskost - paneer - vendt i cremet masalacurry med spinat og tørrede bukkehornsblade - toppet med friske ingefærstave. Vegetarisk.

Chaat 

Kikærter, kartofler og løg vendt i cremet yoghurt krydret med sød tamarind-dressing, stødt kommen og chaat-krydderi. Vegetarisk.

Fuldkorns-naan

Friskbagt naan med grahamsmel toppet med løgfrø og sesam. 

Pulaao-ris

Aromatiske sela-ris med tørrede dadler og spidskommenfrø. Vegetarisk.

Tamarind-chutney

Sød chutney af tamarind-frugt med en skarp syrlig strejf.

Mynte-chutney

Pureret mynte vendt i krydret yoghurt-dip.

Indiske dufte og varme farver