Gingers 

historie

Ideen bag Ginger er at fremhæve de vegetariske retter og tilberede færre - men velsmagende og sundere - kødretter. Råvarerne er friske og af høj kvalitet. Selvom vi vægter de grønne retter højt, værner vi dog også om den gode samosa og pakora. Og ikke mindst kokkens anbefalelsesværdige Butter Chicken. 

Velbekomme


Kokken

i Gingers køkken

Man kan roligt sige, at god smag og gode råvarer er vigtige for ham - ikke så meget detaljerne.

De klassiske Indiske retter dominerer i hans køkken, men han sætter også atypiske retter på menuen. Retter, som fortjener mindst lige så meget anerkendelse som velkendte gamle.
Aubergine pickle-ginger-masala er en af dem.

Han er heller ikke bleg for at påstå, at hans Butter chicken sidder lige i skabet. Kødet får lov til at marinere i 24 timer og den orangerøde cremesauce er spækket med milde krydderier, nøddecreme, jumborosiner og mandler. 

Han kan sit håndværk. 

- den garvede kok - 

Rehman

Gingers grundlægger